Wie zijn wij

 

foto Thirza

Thirza Don, financieel medewerkster

Na afloop van mijn studie Slavische Talen in 2000 ben ik meteen bij Russia Travel komen werken. Eerst als zakenreisconsultant en sinds ik kinderen heb als parttime financieel medewerkster vanuit mijn eigen huis, waar ik rustig en geconcentreerd kan werken. Om de week ben ik nog een dag op kantoor, zodat ik mijn gezellige collega’s ook nog geregeld zie en spreek. Als ik hen bezig zie heb ik zeer veel respect voor hoe hard ze werken en voor de kwaliteit die ze leveren!

 

SANYO DIGITAL CAMERAReina van den Heuvel, zakenreisconsultant

Na mijn studie Russische Taal- en Letterkunde ben ik in de reiswereld terechtgekomen. Eerst heb ik een paar jaar ervaring opgedaan bij een organisatie voor toerisme en culturele uitwisseling. Vervolgens ben ik overgestapt naar Russia Travel. De zakelijke reiswereld is zeer dynamisch en vereist een servicegerichte, persoonlijke aanpak. Deze manier van werken spreekt me zeer aan. Rusland speelt niet alleen in mijn werk een belangrijke rol. Ik zing folkloristische liederen in een Russisch vrouwenkoor, heb jarenlang Russische les aan een Volksuniversiteit gegeven en gedurende 12 jaar heb ik iedere zomer als begeleidster in een kinderkamp in Rusland gewerkt. Kortom, Rusland heeft mijn hart gestolen en ik hoop er nog heel vaak te komen.

 

MarcMarc Lamers, zakenreisconsultant

Na vele omzwervingen besloot ik ‘iets’ in de reiswereld te gaan doen. In 1996-1997 heb ik in de avonduren de opleiding van de World Travel School gevolgd, waarna ik ben gaan werken bij de KLM. Ook verzorgde ik vluchten voor het airmiles programma. Via via kwam ik in 1999 bij Russia Travel terecht; een hectische club maar wel leuk! Na een ingrijpende reorganisatie in 2000 hebben we het bedrijf weer op de kaart gezet en nu werk ik er inmiddels alweer 17 jaar… Wie had dat ooit gedacht?

 

Nina van der Velde, zakenreisconsultant

Na het afronden van mijn studie Slavische Talen en culturen leek het mij geweldig om mijn kennis van de Russische taal in de praktijk te brengen. Daarnaast spreekt ook het internationale karakter van Russia Travel mij erg aan. Na het maken van enkele grote reizen, onder andere in Rusland, China en Zuidoost Azië, vind ik het erg leuk om hier in het dagelijks leven ook iets mee te doen. Daarom is het fijn dat ik bij mijn werkzaamheden bij Russia Travel klanten kan adviseren over mijn persoonlijke hobby’s en kan bijdragen aan een prettige reis!

 

Frank wie zijn wijFrank Zwerver, directeur

In 1991 kwam ik voor het eerst in Moskou, dat toen nog de hoofdstad van de Sovjet Unie was. Sindsdien heeft Rusland mij niet meer los gelaten. In 1996 ben ik bij Russia Travel gaan werken en in 2001 heb ik het bedrijf mogen overnemen. Ik heb vijf jaar in Rusland & Oekraïne gewoond (in Moskou, St. Petersburg en Kiev om precies te zijn) en heb dus uitgebreid kennis gemaakt met de Russische taal en (zaken-)cultuur. Het geeft mij veel voldoening wanneer u succesvol zaken doet in Rusland en Russia Travel een steentje daaraan kan bijdragen!